Podívej se, jak vypadá náš zbrusu nový salon BMW Motorrad v Pardubicích!

Podívej se, jak vypadá náš zbrusu nový salon BMW Motorrad v Pardubicích!

Už na podzim 2023 se můžete těšit na otevření nového salonu BMW Motorrad v Pardubicích.

Milovníci motocyklů, pozor! Otevřeli jsme pro vás zbrusu nový a moderní salon BMW Motorrad v Motocentru BARTH v Čechách.

Jedná se o jeden z největších salonů BMW Motorrad v celé České republice, který přináší pro své zákazníky nejen širokou nabídku motocyklů, ale také prvotřídní servis a příslušenství.

 

 

Motocentru BARTH  je již dlouhá léta synonymem pro kvalitu a profesionální přístup ke svým zákazníkům. A právě na tomto místě bude v létě 2023 otevřen nový a moderní salon BMW Motorrad, který nabídne motocykly této prestižní značky v nejvyšší kvalitě a s nejmodernější technologií.

Tento nový salon nabí nejnovější modely motocyklů BMW Motorrad, ale také možnost si vyzkoušet motocykly při testovací jízdě, které jsou k dispozici pro zákazníky. Salon disponuje nejmodernějším vybavením a přístroji, které umožní rychlé a efektivní vyřízení jakéhokoli servisu či opravy. A to vše je prováděno odbornými techniky a mechaniky, kteří jsou školeni přímo BMW Motorrad, takže si můžete být jisti, že váš motocykl bude v nejlepších rukou. Kromě toho je k dispozici široká nabídka originálního příslušenství BMW Motorrad, jako jsou například helmy, oblečení, doplňky a další.

Otevírací doba:

V termínu 1.3. - 31.10
Po – Pá: 8:00 – 17:00 So: 8:00 - 12:00 (v období 1.3. - 30.6)
Ne: zavřeno
V termínu 1.11. - 28.2.
Po – Pá: 8:00 – 16:30 So, Ne: zavřeno

 

Těšíme se na vás v našem novém salonu BMW Motorrad!

Lucie Pulkrábková

Mgr. Lucie Pulkrábková

prodejce motocyklů

lucie.pulkrabkova@motocentrum-barth.cz

Lukáš Svoboda

Lukáš Svoboda

prodejce motocyklů

lukas.svoboda@motocentrum-barth.cz